Bouw

Natuursteen in de bouw heeft, vanwege de natuurlijke tijdloze schoonheid en duurzaamheid, architecten en ontwerpers door de eeuwen heen op alle mogelijke manieren geïnspireerd. Denk bijvoorbeeld de oude Egyptenaren en Romeinen. Zonder natuursteen zouden hun bouwwerken er vandaag niet zijn geweest.

Natuursteen is op vele manieren toepasbaar in Uw woning of bouwproject, het is een kwalitatief hoogwaardig materiaal en betekent een meerwaarde voor elk gebouw. Van modern tot klassiek, van ingetogen tot expressief. Voor een mooi resultaat zijn deskundig advies en vakmanschap een eerste vereiste. U kunt bij ons terecht voor bouwwerk en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Naast een standaard productlijn bieden wij hoogwaardig maatwerk met korte levertijden tegen concurrerende prijzen. Naast ons uitgebreide machinepark beschikken wij over geschoolde ambachtslieden zodat ook de “klassieke” bewerkingen geen enkel probleem vormen. Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als professionele bouwers.

Voor de bouw wordt veel natuursteen, en met name Belgisch hardsteen, verwerkt tot o.a. raamdorpels, binnen- en buitendorpels, gevelbekleding, muur- en penantafdekkingen, schoorsteen- en bordesplaten, deuromlijstingen en trapbekleding. Kortom, Natuursteenbedrijf Stassar BV voor al Uw maatwerk in de bouw.

Natuursteenbedrijf Stassar Natuursteen

Voor al Uw maatwerk in de bouw

Dorpels

Dorpels

U kunt bij Natuursteenbedrijf Stassar Natuursteen terecht voor zowel binnen- als buitendeurdorpels. Binnendorpels worden veelal gemaakt van Belgisch hardsteen, maar deze kunnen ook naar wens gemaakt worden van graniet of composiet.

Gevelbekleding

Gevelbekleding

Natuursteen gevelbekleding geeft een gevel, muur of pui een unieke, stijlvolle en duurzame uitstraling. Het is dus niet vreemd dat natuursteen hiervoor steeds vaker wordt gebruikt. Een natuursteen gevelbekleding is gemakkelijk te verwerken en geeft een gevel een zeer stijlvol en afgewerkt uiterlijk.

Muurafdekkers

Muurafdekkers

Muurafdekkers van natuursteen zijn op veel manieren te verwerken in en om het huis. Natuursteenbedrijf Stassar Natuursteen biedt u een ruime keus aan mogelijkheden en materialen. Omdat wij maatwerk leveren kunnen Uw eigen wensen in het ontwerp worden opgenomen.

Vijver- en zwembadranden

Vijver- en zwembadranden

Natuursteenbedrijf Stassar Natuursteen levert vijver- en zwembadranden in verschillende materialen en afmetingen. De natuurstenen of hardstenen vijver- en zwembadranden zijn veelal gebouchardeerd (opgeruwd) om een minder glad en makkelijker begaanbaar oppervlak te creëren.