Commerciële office-manager

Ga jij aan op verkopen en houd je van vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er die voor ca. 20-24 uur beschikbaar is.

Over ons

Natuursteenbedrijf Stassar is al meer dan 100 jaar een begrip in Oost-Brabant. Wij zijn een klein familiebedrijf die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van (graf)monumenten en alle bouw (interieur en exterieur) gerelateerde producten. Denk aan dorpels, vensterbanken, aanrechtbladen, badkamer, schouwen etc. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bouwbedrijven en begrafenisondernemers.

Werkzaamheden

Als commerciële office manager krijg je bij ons een allround functie. Je start je dag met het beantwoorden van de e-mails en eenmaal dat je bezig bent stroomt er hier en daar een klant binnen. Deze klant sta je te woord en probeer je zo veel mogelijk te helpen. Andere klanten proberen je gedurende de dag telefonisch te bereiken om een afspraak in te plannen voor persoonlijk advies gegeven door jou. Ondertussen behandel je de veel voorkomende administratieve handelingen, zoals offertes uitbrengen; nabellen; mailen; factureren; website beheren/bijhouden. In deze functie is zelfstandigheid en een productieve houding van cruciaal belang.

Stassar heeft een visie op het vergroten van ons marktaandeel, zowel particulier als zakelijk. Hierin speel jij een belangrijke rol op het gebied van commercie, dit uit zich in (koude)acquisitie. Je gaat nieuwe relaties aan, onderhoudt de relaties met bestaande klanten en focust je op de lopende uitvragen. Kortom: jouw dag is nooit hetzelfde!

Wat vinden wij belangrijk

Laten we voorop stellen dat we het belangrijk vinden dat je je binnen Stassar thuis voelt en dat je je plek vindt in het kleinschalige team wat we hebben en waar we trots op zijn. Naast het thuis voelen en op je plek zitten vinden we het ook belangrijk dat je een aantal competenties meebrengt. Zoals hierboven al duidelijk is geworden zijn we opzoek naar iemand die commercieel- en communicatief vaardig is voor het commerciële gedeelte van je werk. Naast je verkoop skills vinden wij het uitermate belangrijk dat je een empathisch vermogen hebt. Verder zijn hieronder nog enkele praktische zaken die we belangrijk vinden:

  • Minimaal MBO-niveau (of hoger);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring;
  • Secuur werken en ruimtelijk inzicht;
  • Beschikbaar 20-24 uur; werktijden- en dagen in overleg.

Dit bieden wij jou

  • Salaris in overleg en afhankelijk van werkervaring;
  • Salarisbetaling per 4 week (13 periodes);
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis naar rato;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Afbouw CAO is leidend;
  • Klein informeel team.

Is je interesse gewekt en vind je het leuk en uitdagend om in een klein team het verschil te maken? Neem dan contact met ons op. Je kunt je motivatie + CV mailen naar: info@stassarbv.nl Heb je nog vragen? Bel gerust en stel ze aan Wilma Funk, 0492-523 782.

Stassar Natuursteen, Lage Dijk 2, 5705 BZ Helmond. www.stassarbv.nl