DORPELS IN AARLE-RIXTEL VAN HOGE KWALITEIT


STASSAR BV VOOR MAATWERK IN NATUURSTEEN

Dorpels Aarle-Rixtel

Stassar Natuursteen levert zowel binnen- als buitendorpels in Aarle-Rixtel. Dorpels zijn niet alleen maar mooi, ze hebben ook een hele belangrijke functie. Ze zorgen ervoor dat de kier tussen vloer en deur (of raam en muur) worden dicht gemaakt. Dit is van belang omdat anders vocht de weg vrij heeft om schade aan te richten. Hardstenen dorpels zijn bestand tegen optrekkend vocht, houten deuren en kozijnen zijn dat niet.

Materialen dorpels

Afhankelijk van het type gebouw zijn daar verschillende materialen voor mogelijk als het gaat om dorpels. Net als bij keukenbladen en vloeren in natuursteen zijn er vele steensoorten, kleuren en afwerkingen mogelijk. Zo zijn er raam- en deurdorpels beschikbaar in: hardsteen, graniet en marmer. En iedere type steensoort heeft verschillende kleuren en afwerkingen.

raam dorpel hardsteen

DORPELS OP MAAT VOOR UW PROJECT


Eigenschappen Belgische hardstenen dorpel

Dorpels worden veel gemaakt van Belgische hardsteen. Deze natuursteen soort is zeer geschikt voor dorpels omdat het robuust en sterk is en het opgewassen is tegen de elementen van buiten. Hardstenen dorpels leveren wij ook in Aarle-Rixtel. Als de dorpels eenmaal geplaatst zijn ze praktisch onderhoudsvrij. Dat scheelt een hoop werk ten opzichte van houten dorpels die regelmatig bijgewerkt moeten worden. Door de natuurlijke kracht van steen zijn uw dorpels bovendien zo goed als onverwoestbaar. U kunt dan ook vrijwel u hele leven vooruit met de hoge kwaliteit van de natuurstenen dorpels van Stassar Natuursteen.

Persoonlijke smaak

De dorpels worden speciaal voor u op maat gemaakt zodat u ervan verzekerd bent dat ze mooi aansluiten bij uw ramen, deuren en vloeren. Hierbij houdt Stassar natuursteen rekening met de maat van u deuren en ramen, maar ook met uw persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen hebben graag extra brede of hoge dorpels terwijl anderen liever dorpels van een wat slanker formaat willen hebben. Uiteraard is dit afhankelijk van de stijl van uw huis en de afwerking die u het mooiste vindt. Dit kan allemaal voor u geregeld worden door Stassar Natuursteen.

Offerte aanvragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw dorpel of project in Aarle-Rixtel.

vloer dorpel
  • Raamdorpels
  • Deurdorpels
  • Binnen dorpel
  • Buiten dorpel
  • Hardstenen dorpel
  • Belgische hardsteen dorpel
  • Marmeren dorpel
  • Granieten dorpel