Natuursteen keukenbladen

Natuursteen keukenbladen zijn zeer praktisch in gebruik, belangrijk voor u als u veel tijd doorbrengt in uw keuken. De keuze voor een natuurstenen keukenblad is logisch als u kijkt naar onderhoud, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Een stenen keukenblad geeft nog meer uitstraling aan uw keuken: Belgisch hardsteen geeft een nostalgische uitstraling, marmer zorgt voor een klassieke sfeer, graniet en composiet een moderne en strakke uitstraling. Elk materiaal met zijn unieke eigenschappen.

aanrechtblad-natuursteen
natuursteen keukenblad

Composiet keukenbladen

Composiet keukenbladen bestaan uit gemalen mineralen van natuursteen, meestal kwartsieten. Glasdeeltjes, kunsthars en kleurstof worden toegevoegd, waarna het geheel tot één plaat wordt geperst. Voordeel is dat composiet keukenbladen makkelijk aan te passen zijn aan de kleur en uitstraling van een keuken, vanwege het brede programma. Verder is het oppervlak geheel gesloten, waardoor het onderhoud niet veel tijd vergt. Andere mogelijkheden om composiet te gebruiken zijn o.a. als badkamerblad of tafelblad.

Elk materiaal met zijn unieke eigenschappen. Naast het gekozen materiaal is de keuze van de randafwerking medebepalend voor de beoogde sfeer.

De keuze van natuursteen of hardsteen geeft nog meer uitstraling en karakter aan uw badkamer. Belgisch hardsteen geeft een nostalgische uitstraling, terwijl composiet daarentegen heel erg eigentijds is. Marmer zorgt op haar beurt voor een klassieke sfeer.

Keuken Natuursteen