Gevelbekleding

Natuursteen gevelbekleding geeft een gevel, muur of pui een unieke, stijlvolle en duurzame uitstraling. Het is dus niet vreemd dat natuursteen hiervoor steeds vaker wordt gebruikt. Een natuursteen gevelbekleding is gemakkelijk te verwerken en geeft een gevel een zeer stijlvol en afgewerkt uiterlijk. Bovendien heeft u er, in vergelijk met andere materialen, weinig tot geen onderhoud aan.Bij het kiezen van natuursteen gevelbekleding moet u echter wel op een aantal zaken letten. Niet alle natuursteen is geschikt om als gevelbekleding gebruikt te worden, gelet op de weersomstandigheden. Wilt u natuursteen als gevelbekleding, laat u zich dan door ons goed informeren over de mogelijkheden.

Een stijlvol huis door afgewerkte natuurstenen gevelbekleding

De gevel is één van de meest in het oog springende aspecten een huis. Het is misschien wel het eerste onderdeel dat mensen zien als ze voor het eerst naar een huis toelopen. Een gevel kan een huis helemaal afmaken en het een speciale uitstraling geven. Een minder mooie gevel kan ervoor zorgen dat een anderzijds prachtig huis er minder mooi uit komt te zien. Een huis met een mooie uitstraling heeft altijd een mooie gevel. Met een natuurstenen gevel is dat altijd het geval. Het geeft een uniek karakter aan een huis en zorgt ervoor dat het ontwerp helemaal bij elkaar komt.

gevelbekleding-natuursteen
gevelbekleding-natuursteen
gevelbekleding
gevelbekleding

Unieke Uitstraling

De natuurlijke uitstraling van natuursteen is heel anders dan die van bakstenen of hout. Doordat het een natuurlijk product is is elk exemplaar uniek, in tegenstelling tot bakstenen. De natuurlijke kracht van steen zorgt ook voor de nodige voordelen. Het is bijvoorbeeld vrijwel onderhoudsvrij. Dat is wel even anders dan met hout, wat regelmatig bijgewerkt moet worden met verf of lak. Bovendien kan er afhankelijk van het weer voor verschillende soorten natuursteen gekozen worden. Hierdoor krijgt u een gevelbekleding die past bij uw huis, uw persoonlijke smaak en de weersomstandigheden. Uw huis springt hierdoor meteen in het oog en uw gevel is daarbovenop zo goed als onverwoestbaar.

Meer dan voldoende keuze

Een gevel is één van de belangrijkste aspecten voor de uitstraling van uw huis en bij Stassar Natuursteen kunt uw terecht voor een ruim assortiment van natuurstenen gevelbekleding. Bij Stassar Natuursteen staan de wensen van de klant centraal en door onze persoonlijke aanpak krijgt u precies de gevel die u altijd al heeft willen hebben.