Binnen- en Buitendorpels

U kunt bij Natuursteenbedrijf Stassar Natuursteen terecht voor zowel binnen- als buitendeurdorpels. Binnendorpels worden veelal gemaakt van Belgisch hardsteen, maar deze kunnen ook naar wens gemaakt worden van graniet of composiet.

Buitendorpels en neuten worden veelal uitgevoerd in Belgisch hardsteen. Voor hardstenen raamdorpels zijn er ook diverse toepassingen mogelijk, zowel in de keuze van het hardsteen alsook in de afwerking van de dorpelranden.

Tevens bieden wij ook hardstenen vlakdorpels en damdorpels.

Prachtige afgewerkte deuren en ramen met natuurstenen dorpels

U kunt op de website van Stassar Natuursteen terecht voor een ruime keuze in natuurstenen dorpels. Deze zijn beschikbaar voor zowel ramen als deuren en kunnen voor zowel binnen- als buitendeuren worden gebruikt. Natuursteen ziet er van zichzelf prachtig uit waardoor uw deuren en ramen er zeer mooi afgewerkt uit komen te zien. Het natuurlijke patroon is bij natuursteen goed zichtbaar, hierdoor is elke dorpel uniek. De verschillende soorten steen hebben allemaal een andere uitstraling en kleur zodat iedereen wel iets kan vinden wat in de smaak valt.

dorpel offerte

Onverwoestbaar

Een ander groot voordeel van natuursteen is natuurlijk dat het erg sterk is. Als de dorpels eenmaal geplaatst zijn ze praktisch onderhoudsvrij. Dat scheelt een hoop werk ten opzichte van houten dorpels die regelmatig bijgewerkt moeten worden. Door de natuurlijke kracht van steen zijn uw dorpels bovendien zo goed als onverwoestbaar. U kunt dan ook vrijwel u hele leven vooruit met de hoge kwaliteit van de natuurstenen dorpels van Stassar Natuursteen.

raam dorpel hardsteen

Persoonlijke smaak

De dorpels worden speciaal voor u op maat gemaakt zodat u ervan verzekerd bent dat ze mooi aansluiten bij uw ramen, deuren en vloeren. Hierbij houdt Stassar natuursteen rekening met de maat van u deuren en ramen, maar ook met uw persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen hebben graag extra brede of hoge dorpels terwijl anderen liever dorpels van een wat slanker formaat willen hebben. Uiteraard is dit afhankelijk van de stijl van uw huis en de afwerking die u het mooiste vindt. Dit kan allemaal voor u geregeld worden door Stassar Natuursteen.

vloer dorpel

Natuursteen soorten