Over ons

muurafdekkers natursteenOns bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk in natuursteen, en dat al bijna honderd jaar! Op ons bedrijf is een grote voorraad natuursteen aanwezig wat wordt bewerkt met ons modern machinepark. Tevens beschikken wij over vaklieden die het handmatig steenhouwervak beheersen. Ons productassortiment is zeer veelzijdig. Van oudsher zijn wij bekend van onze grafmonumenten, maar daarnaast zijn wij een van de grootste leveranciers van hardsteen in onze regio voor zowel particulier als aannemer. Daarnaast kunt U bij ons terecht voor Uw interieur. Denk hierbij aan keukenbladen, openhaardplateaus en tegelvloeren. En dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

 

 

 

Natuursteenbedrijf Stassar BV

Voor al Uw maatwerk in de bouw

Dorpels

Dorpels

U kunt bij Natuursteenbedrijf Stassar Natuursteen terecht voor zowel binnen- als buitendeurdorpels. Binnendorpels worden veelal gemaakt van Belgisch hardsteen, maar deze kunnen ook naar wens gemaakt worden van graniet of composiet.

Gevelbekleding

Gevelbekleding

Natuursteen gevelbekleding geeft een gevel, muur of pui een unieke, stijlvolle en duurzame uitstraling. Het is dus niet vreemd dat natuursteen hiervoor steeds vaker wordt gebruikt. Een natuursteen gevelbekleding is gemakkelijk te verwerken en geeft een gevel een zeer stijlvol en afgewerkt uiterlijk.

Muurafdekkers

Muurafdekkers

Muurafdekkers van natuursteen zijn op veel manieren te verwerken in en om het huis. Natuursteenbedrijf Stassar Natuursteen biedt u een ruime keus aan mogelijkheden en materialen. Omdat wij maatwerk leveren kunnen Uw eigen wensen in het ontwerp worden opgenomen.

Vijver- en zwembadranden

Vijver- en zwembadranden

Natuursteenbedrijf Stassar Natuursteen levert vijver- en zwembadranden in verschillende materialen en afmetingen. De natuurstenen of hardstenen vijver- en zwembadranden zijn veelal gebouchardeerd (opgeruwd) om een minder glad en makkelijker begaanbaar oppervlak te creëren.