Vensterbanken op maat

Natuursteen vensterbanken geven een luxe uitstraling aan elk interieur. Hetzij klassiek of strak modern, wij leveren vensterbanken van natuursteen of composiet die passen bij elke woonstijl. Daarbij is er keuze uit verschillende afwerkingen van de vensterbanken. Dit maakt dat de natuursteen vensterbanken nog beter aansluiten bij uw woonhuis en interieur.

Natuursteen vensterbanken worden door ons op maat gemaakt. Wilt u geen standaard randafwerking dan kunnen wij, in overleg met u, deze aan uw wensen aanpassen.

Informeer naar de vele mogelijkheden om uw natuurstenen vensterbanken af te werken naar uw eigen idee of wens. Elk materiaal met zijn unieke eigenschappen.

Doorsnede

Type vensterbanken

Natuursteen soorten

Geef uw interieur iets speciaals met natuurstenen vensterbanken

De binnenkant van uw huis is minstens zo belangrijk als de buitenkant. Het is immers binnenshuis waar u de meeste tijd gaat doorbrengen. Een mooi en goed afgewerkt interieur is daarom erg belangrijk. Niet iedereen heeft dezelfde smaak en daarom gelooft het personeel van Stassar Natuursteen in een persoonlijke aanpak. De vensterbanken van uw huis zijn een cruciaal onderdeel in het ontwerp van uw huis. Ze spelen een erg belangrijke rol in de uiteindelijke uitstraling van bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer.

Een extra chic interieur

Met natuurstenen vensterbanken bent u ervan verzekerd dat uw huis een originele en luxe uitstraling heeft. Omdat het een natuurlijk product betreft is elke vensterbank net even anders wat ertoe leidt dat elke raam op een unieke manier wordt afgewerkt. De vensterbank moet goed aansluiten op uw ramen en de daarbij behorende kozijnen. Maar vergeet vooral geen rekening te houden met de muren. Vensterbanken zijn erg belangrijk in het samenbrengen van muren, kozijnen en ramen. Het valt dan ook meteen op als vensterbanken niet goed aansluiten bij de rest van het huis. Gelukkig kan bij Stassar Natuursteen alles op maat gemaakt worden. Klanten zijn altijd verzekerd van een mooi en goed afgewerkt eindresultaat met een persoonlijke stijl. Er is een ruime keuze van verschillende soorten natuursteen en alles kan aangepast worden afhankelijk van uw persoonlijke smaak. De hoogte en diepte van een vensterbank is sterk van invloed op de stijl en uitstraling. Bij Stassar Natuursteen kunt u vensterbanken vinden die passen bij zowel een klassiek als een modern huis.

Vensterbank offerte aanvragen

Met onderstaand formulier kunt u direct een offerte aanvragen. Geef graag de maten en materiaalsoort op en voeg eventuele tekeningen toe.

1
2
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB.